vindegade, odense

Lev livet både klogt, bæredygtigt og luksuriøst – midt i Odense City!

I den gamle Fakta-butik i Vindegade, udbydes 5 helt unikke og arkitektindrettede ejerlejligheder. Lejlighederne ligger alle i stueplan og bliver indrettet med en hel masse lækre detaljer – blandt andet med terrasser mod syd, moderne indretning, store opholdsrum med højt til loftet og egen parkeringsplads. Lejlighederne er indrettet af Momentum+ og CREO arkitekter

Du kan læse lidt om projektet her. Hvis du vil vide mere eller er interesseret i at se på lejlighederne så klik venligst videre her. 

 
IMG_4813.JPG

Unikke lejligheder midt i Danmark- Odense....

Odense vil henover de næste par år udvikle sig fra at være en ganske almindelig by til at blive en moderne stor by. Udviklingen ”fra gade til by”, lukningen af Thomas B. Thriges Gade, det nye Odeon som vil give nye kulturelle oplevelser, den kommende letbane, City Campus ved Odense Havn, det nye havnebassin, opførelse af nyt super sygehus er alle medvirkende faktorer til at Odense vil blive en efterspurgt by at bosætte sig i.

Odense er ligeledes på det internationale landkort da der udvikles bl.a. megen ny højteknologi i Odense - der er f.eks. over 100 nye virksomheder i Odense området, der arbejder med robot udviklling og anden meget avanceret teknologi udvikling.

På Vindegade 124A, Odense C er man på ingen måder langt fra den transformation Odense oplever. Er man til gå eller løbeture er de skønne rekreative områder omkring Ansgar Anlæg og Munke Mose med Odense Å-sti beliggende kun 1-2 minutter fra ejendommen. Odense CITY - med gågademiljø, butikker, restauranter mv. findes lige rundt om hjørnet.

IMG_4807.JPG

Vindegade-lev livet centralt i Odense

Momentum+ har udviklet dette projekt med 5 lejligheder i en smuk gammel bygning i det centrale Odense. De 5 lejligheder bliver fantastiske hjem for 5 heldige familier, par eller enlige. Der er plads - og samtidig har boligerne karisma og charme, med hems, koge-ø og udgang til privat sydvendt terrasse .

IMG_4811.JPG

lejlighederne

 

plan

 

indretning

køkken & alrum

Stue.png

badeværelse

Bad 2.png

hems