momentum profiles & externals

MICHAEL SHEIKH

ejendomsudvikler, investor & iværksætter

- udvikling af de strukturelle såvel som økonomiske rammer samt bygge proces styring - direktør for Momentum+

Baggrund

Michael Sheikh har arbejdet med udvikling af byggeri og ejendomme siden han forlod filosofistudiet i midtfirserne. Det har altid handlet om samlede løsninger og visionære samarbejdspartnere. MS har været direktør og leder i en række af de største aktører i den danske bygge branche, herunder MT Højgaard, TK Development og Keops/Landic. Det har altid været hans opgave at udvikle og skalere de virksomheder, hvor han har haft ledelsen. For 6 år siden startede MS egen virksomhed. MS arbejder i MOMENTUM+ med alle aspekter i byggeriet, fra visionen over selve projektets udformning, placering, finansiering, drift etc.

 

ANNELISE KAALUND SHEIKH

annelise sheikh

Administrationschef & partner 

Annelise er den "administrative rygrad" i MOMENTUM +. Hendes rolle som administrationschef for adskellige ejendomme i SHEIKH EJENDOMME såvel som ansvarlig for økonomi i MOMENTUM+ og MT Real Estate placerer Annelise i en central rolle i MOMENTUM +. Annelise er ligeledes partner i MOMNETUM+ samt SHEIKH EJENDOMME.

Annelise har været administrationschef i Momentum siden 2011.

Baggrund 

Annelises baggrund er fra revisionsbranchen, hvor hun har været revisionssekretær i Deloitte i mere end 16 år. Herudover har Annelise været ansat i Keops Development. 

 

THOMAS ALGREEN

Thomas Algreen

ingeniør

- og associeret partner i momentum+ og partner i MT Real estate.

Baggrund 

TA har arbejdet som underdirektør i Ljungby Maskin AB, som udvikler, markedsfører og producerer gummihjulslæssere 9-35 ton. 

TA har ligeledes arbejdet med produktudvikling indenfor ejendomsbranchen i samarbejde med Michael Sheikh

 

NIELS PETER FLINT

arkitekt, designer og kunster

Associeret partner i Momentum+ og Micro Macro Habitat - udvikling af koncepter specielt relateret til Micro Macro Habitat og bæredygtighed generelt. NPF holder ligeledes foredrag og workshops.

BAgGRUND 

NPF er uddannet arkitekt og designer og har gennem hele sin karriere fokuseret på bæredygtighed. NPF udvikler først og fremmest koncepter og strategi for projekter der fokuserer på bæredygtighed på alle niveauer.

NPF har udviklet koncepter for et utal af virksomheder, kommuner etc. Bl.a. har han udviklet koncepter i forbindelse med Københavns og Ålborgs bysanerings projekter - Blå Hus i Ålborg og Hedebygade kareen samt Hestestalds Kareen begge på Vesterbro i København samt mange andre projekter.

Der kan læses mere om NPF på www.npflint.com