Allegade / Dr. Primesvej - unikt Fredeiksberg C projekt udvikles af MOMENTUM+

Allegade / Dr. Primesvej - unikt Fredeiksberg C projekt udvikles af MOMENTUM+

Selvfølgelig er Momentum+ på MIPIM – og vi har en del at byde på. Vi hører måske ikke til branchens største, men vi hører klart til blandt de bedste.

Vi skaber kvalitets produkter for vore partnere og kunder – og vi er med til at skabe grundlag for en sundere verden på alle måder med vore projekter.

Vi er på MIPIM for at skabe yderligere kontakter specielt i forbindelse med vores Micro-hus landsbyer, som vi kalder MICRO MACRO HABITAT og som du kan læse mere om her http://www.momentumplus.dk/micro-macro-habitat/.

Vi er også interesseret i at skabe yderligere kontakter i forbindelse med nogle af vore andre projekter – se evt. videre her http://www.momentumplus.dk/projekter.

Hvis du / I er interesseret i at møde os ang. det ene eller andet – eller måske ønsker at bruge os som konsulenter på ny innovativ visions udvikling af større eller mindre fremtidsorienterede bæredygtige bygge projekter, hvor vi kan klare alt fra de første overordnede visioner til de færdige bygninger og kontrakter, så kontakt os gerne direkte.

Michael Sheikh  +45 51 58 09 72 ms@momentumplus.dk

Thomas Algren Lyckvall +45 53 62 21 00 lyckvall@gmail.com

Niels Peter  Flint  +45 26 67 11 43 – np@momentumplus.dk

Momentum+ Microby - Klynge1-3 GRØN.jpg