MOMENTUM+ MIPIM 2018

MOMENTUM+ MIPIM 2018

MOMENTUM+ er på MIPIM igen i år - 2018 - vi er i Cannes for at skabe nye kontakter i forbindelse med de mange projekter vi arbejder med. Se lidt mere her.

MOMENTUM+ at APDC event in Shanghai

Niels Peter Flint fra MOMENTUM+ har været dommer i en af de største design konkurrencer i Sydøstasien.

Hele Momentum+ teamet var inviteret og deltog i konference og events i anledning af uddeling af priserne i forbindelse med konkurrencen, som havde over 1000 deltagere. Event, konference etc. blev afholdt på W-hotel i Shanghai. 

På linket her kan ses mere http://www.apdc-awards.org/info/detail/id/754

Micro Macro Habitat på Folketræf i Hvalsø

For ikke kun at øge MICRO MACRO HABITATS projektets synlighed, men i life så høj grad for at komme mere direkte i dialog med kommende brugere af MMH, deltager vi med en stand og workshop på Folketræffet i Hvalsø, hvor det forventes at mindst 15.000 engagerede borgere vil møde op for få at få inspiration til hvordan de kan leve mere bæredygtigt.

http://detfaellesbedste.dk/

MMH micro landsby "sketch-up" skitse.

MMH micro landsby "sketch-up" skitse.

GAMBIA - development work & investment in new and different ways

We are currently developing a small project in The Gambia with a local partner Mr. Barry Moudou as managing director. We have established a tourist company for safe and sustainable individual travels in The Gambia, Senegal and Guinea Bissau.

Micro Macro Habitat Lounge

MMH Lounges er en af vore nye aktiviteter, hvor vim indbyder til diskussion om fremtidens måder at leve på. Vi gør dette på en meget uformel og afslappet måde hvor vi blander det mere udviklingsmæssige og kreative med det mere underholdende og selskabelige. 

Vores intention med at lancere MMH Lounges er at vi håber på at "mennesker mødes og sød musik opstår" - eller sagt på en anden måde så kunne vi drømme om at der gennem disse events og fester vil opstå nye relationer mellem mennesker som måske så finde rud af at skabe bofælleskaber sammen - og ja måske ender op med at flytte ind i en Micro Macro Habitat Village.

Den første MMH Lounge er 16.4.2016 - se venligst mere ved at klikke her.