MOMENTUM+D  -  MOMENTUM+I  -  MOMENTUM+PROJECTS  -  MOMENTUM+LIFESTYLE  -  PROFILER - MICRO MACRO HABITAT  -  REFERENCER  -  FUTURE  -  CONTACT - X

 

M O M E N T U M +

MULTIDICIPLINÆR PLATFORM

En ny og anderledes platform for udvikling af innovative og stærkt visionære bæredygtigt funderede ejendoms og by udviklings projekter. Vi har 4 hovedområder som vi beskæftiger os med:

- ejendoms udvikling - se eksempelvis Bispebjerg Kollegiet

- byudvikling - se eksempelvis Fåborg Havn eller Kulturhavn Gilleje

- eksperimenterende bolig udvikling - se eksempelvis Munksøgård

- eksperimenterende kunst, design og arkitektur projekter med fokus på bæredygtighed - se eksempelvis WWCdo

Derudover udvikler vi projekter af mere "livsstil" orienteret karakter - vi kalder MOMENTUM LIFESTYLE - det er projekter, som understøtter vore visioner om at skabe basis for "det gode liv".

 

FORSVARLIG FINANSIERING

MOMENTUM+ udvikler de store visioner - vi finder finansiering - vi tegner, bygger og styrer processen hvis dette ønskes også. 

MOMENTUM+ forholder sig kritisk i alle forhold med henblik på at optimere og forbedre, da vi tror på langvarige relationer og løsninger, hvilket fordrer kvalitet i både proces og indhold

FRA DEN STORE VISION TIL DET KONKRETE PROJEKT

Har du store ambitioner og drømme om at skabe nye spændende, relevante og engagerede projekter, der kan være med til at skabe grundlag for en fremtid som vedkommer os alle så kontakt os. Måske kan vi hjælpe.

Vi har som intention at skabe en række mere udadvendte aktiviteter, som vi kalder MICRO MACRO HABITAT Lounges - den første har allerede været afholdt - dette vil være fora, hvor vi præsenterer specielt Micro Macro Habitat projekter og emner der relaterer dertil - vi diskuterer de store visioner med henblik på at kunne facilitere den konkrete udvikling. Der kan læses mere om The MICRO MACRO HABITAT Lounges her.

Fællesnævneren er engagement og tilstedeværelse

 

MOMENTUM+ links

 

MOMENTUM af lat.[mo méntum] ”Bevare fokus i en lineær fremdrift”

MOMENTUM+ logo: Cirklen = fokus på helheden - MOMENTET. Plusset værdien som MOMENTUM tilfører.

x x