design dit eget domicil

Vi har en mulighed for at tilbyde dig en helt unik mulighed for at skabe dit helt eget domicil – indenfor visse rammer naturligvis.

Det måske næsten perfekte domicil

På Gefionsvej i Hillerød er vi i gang med at udvikle yderligere ca. 650 m2 på en af vores ejendomme. I den sammenhæng har vi mulighed for at skabe dit drømme domicil / kontor / lettere produktion eller måske andet.

Tegn med Momentum+

Vi skitserer for dig og viser dig hvordan indretning, facade etc. Kunne blive – derefter bliver vi enige om hvordan vi går videre. Vi special designer for dig og tager alle de hensyn vi kan inden for rammerne.

GFV_sp_00a_max copy-4.jpg

jeres ny domicil?

Hvis I er med fra starten kan vi meget....

GFV_sp_00a_max-1a.jpg

design til det I har brug for...........

Lad os komme i dialog og vi skaber de optimale rammer for jeres virksomhed.

Hvad er så rammerne?

Vi har i forvejen en større bygning på Gefionsvej, som vi har en mulighed for at udvide. I samarbejde med arkitekt Steen Palsbøl har vi lavet nogle forslag til bygningskroppe som efterlever de krav der er fra myndigheder etc.

Men der er stadig meget der kan ændres og special indrettes i forhold til lige din virksomhed.

Herunder ser du "google-fotos", som bygningerne ser ud i dag.

 

Gefionsvej foto 1.png
 
GFV_sp_00a_max-NPF træ-1.jpg

Facade 1

Der kan arbejdes med mange variationer - her ses blot et par eksempler på facade udtryk. Facade 1 her med træ og solceller, som vil give dit domicil et mere "bæredygtigt" udtryk, men samtidig også vil give dig næsten gratis strøm og varme vægge.

Gefionsvej foto 2.png
 
GFV_sp_00a_max-3.jpg

Facade 2

I denne facade tænkt for dem der eventuelt vil gave farver og et mere varieret udtryk. For begge forslags vedkommende er der tænkt en stor tagterrasse, som medarbejderne kan bruge om specielt sommeren.

De økonomiske aspekter

Det finder vi ud af - men i Momentum+ arbejder vi altid med økonomisk bæredygtighed og rimelige markedsniveauer