MOMENTUM + sætter altid det personlige forhold til vores samarbejdspartner højt ved tilstedeværelse og stort engagement. Vi sikrer processen og følger tæt op på indgåede aftaler – fra idé til nøglefærdigt byggeri.

MOMENTUM + tilbyder et samarbejde i forskellige konstellationer – lige fra konsulentbistand til et medejerskab. Eksempelvis efter følgende modeller:

  • Et fast månedligt honorar
  • Et fast reduceret månedligt honorar med succesfee
  • Et fast reduceret månedligt honorar samt medejerskab eller køb af projektet

Samarbejdet skal være således, at alle parter har optimalt udbytte – og da ingen projekter er ens, forhandles honoraraftalen ud fra den givne opgave.

MOMENTUM + har et omfangsrigt netværk og har derigennem udviklet et yderst velfungerende samarbejde med en række firmaer, der alle er kendetegnet ved at være blandt de bedste i branchen.

På de enkelte projekter sammensætter vi det rette hold ud fra projektets kompleksitet og sikrer således, at opgaven løses bedst muligt.

advokater

arkitekter

ejendomsmæglere

Entrepernører

ERIK SVANEMOSE
Mere end 40 års erfaring inden for byggebranchen og er en kendt profil med stort branchekendskab og et godt netværk.
Tidligere salgschef for Skanska Danmark A/S.

ingeniører & miljø

økonomi

MELLAND Partners International er MOMENTUMS internationale samarbejde og beskæftiger sig med vores kerneområder, suppleret med internationale selskabshandler og finansiering på tværs af landegrænser. Der er pt. aktiviteter i London, Reykjavik og Polen.

MAGNUS STRAND
Økonom med 15 års erfaring inden for finansiering og økonomistyring. Tidligere direktør for Nordea Markets A/S, Commertzbank Frankfurt samt HSBC London. Bestyrelsesmedlem i MOMENTUM.