MMH 4.jpg
IMG_2749.JPG
IMG_9303.JPG
190404_visualiseringer_47.jpg
ATT11310151212.jpg
IMG_3927.JPG
ext2.jpg
Hillerød.jpg
Section MMH Cluster NPF2 - 6 etager 16.8.16.jpg
MMH 4.jpg

M O M E N T U M +


- a platform where extraordinary visions are designed & realised

SCROLL DOWN

M O M E N T U M +


- a platform where extraordinary visions are designed & realised

MOMENTUM+D  -  MOMENTUM+I  -  MOMENTUM+PROJECTS  -  MOMENTUM+LIFESTYLE  -  PROFILER - MICRO MACRO HABITAT  -  REFERENCER  -  FUTURE  -  CONTACT - X

 

M O M E N T U M +

MULTIDICIPLINÆR PLATFORM

En ny og anderledes platform for udvikling af innovative og stærkt visionære bæredygtigt funderede ejendoms og by udviklings projekter. Vi har 4 hovedområder som vi beskæftiger os med:

- ejendoms udvikling - se eksempelvis Bispebjerg Kollegiet

- byudvikling - se eksempelvis Fåborg Havn eller Kulturhavn Gilleje

- eksperimenterende bolig udvikling - se eksempelvis Munksøgård

- eksperimenterende kunst, design og arkitektur projekter med fokus på bæredygtighed - se eksempelvis WWCdo

Derudover udvikler vi projekter af mere "livsstil" orienteret karakter - vi kalder MOMENTUM LIFESTYLE - det er projekter, som understøtter vore visioner om at skabe basis for "det gode liv".

 

FORSVARLIG FINANSIERING

MOMENTUM+ udvikler de store visioner - vi finder finansiering - vi tegner, bygger og styrer processen hvis dette ønskes også. 

MOMENTUM+ forholder sig kritisk i alle forhold med henblik på at optimere og forbedre, da vi tror på langvarige relationer og løsninger, hvilket fordrer kvalitet i både proces og indhold

FRA DEN STORE VISION TIL DET KONKRETE PROJEKT

Har du store ambitioner og drømme om at skabe nye spændende, relevante og engagerede projekter, der kan være med til at skabe grundlag for en fremtid som vedkommer os alle så kontakt os. Måske kan vi hjælpe.

Vi har som intention at skabe en række mere udadvendte aktiviteter, som vi kalder MICRO MACRO HABITAT Lounges - den første har allerede været afholdt - dette vil være fora, hvor vi præsenterer specielt Micro Macro Habitat projekter og emner der relaterer dertil - vi diskuterer de store visioner med henblik på at kunne facilitere den konkrete udvikling. Der kan læses mere om The MICRO MACRO HABITAT Lounges her.

Fællesnævneren er engagement og tilstedeværelse

 

MOMENTUM+ links

 

MOMENTUM af lat.[mo méntum] ”Bevare fokus i en lineær fremdrift”

MOMENTUM+ logo: Cirklen = fokus på helheden - MOMENTET. Plusset værdien som MOMENTUM tilfører.

x x

IMG_2749.JPG

M O M E N T U M + Invest


real estate for real

M O M E N T U M + Invest


real estate for real

 

momentum+ invest

MOMENTUM+ I er et selskab ejet af Michael Sheikh. Selskabet investerer hovedsagelig i erhvervsejendomme, men også bolig projekter er i porteføljet. 

ONLY THE SKY IS THE LIMIT... the sustainable limit....

IMG_9303.JPG

M O M E N T U M + Development


design & development that matters

M O M E N T U M + Development


design & development that matters

 

MOMENTUm+ Development

 

MOMENTUM+ D er et dynamisk og handlekraftig forum, der har specialiseret sig i visionær ejendomsudvikling samt projektledelse – fra idé til nøglefærdigt byggeri.

Vi ved at nøglen til succes er innovativ bæredygtig konceptudvikling der fokuserer på:

-       værdiskabelse på alle niveauer med høj kvalitet i indhold og det færdige produkt

-       optimal livskvalitet for brugerne

Begge dele kombineret med evnen til at fokusere på ejendommens anvendelse og drift – ofte på nye og anderledes måder – og det til glæde for bygherre og bruger. Vi er åbne overfor forskellige former for finansiering og organisering.

Micro Macro Habitat - vores helt nye koncept - læs meget mere om projektet ved at klikke her.

Micro Macro Habitat - vores helt nye koncept - læs meget mere om projektet ved at klikke her.

MOMENTUM+ D håndterer alle processer i projekternes forskellige faser – lige fra det rent merkantile, det finansielle, det juridiske og til det tekniske – dvs. kompetent og erfaren projektledelse af alt fra microhusbyggerier til hele byer.

 

MOMENTUM+ D PROJEKTER

REALISEREDE PROJEKTER - Der findes referencer til vore allerede etablerede projekter hvis der klikkes her. 

IGANGVÆRENDE PROJEKTER - Hvis der klikkes her kommer man til de projekter vi er igang med at udvikle.

 

Amerika Plads

bispebjerg kollegiet

190404_visualiseringer_47.jpg

MOMENTUM+ PROJECTS


projects that makes life good

MOMENTUM+ PROJECTS


projects that makes life good

MOMENTUM+D  -  MOMENTUM+I  -  MOMENTUM+PROJECTS  -  MOMENTUM+LIFESTYLE  -  PROFILER  - MICRO MACRO HABITAT  -  REFERENCER  -  FUTURE  -  CONTACT

MOMENTUM+ PROJEKTER

Links til projekter MOMENTUM+ udvikler og sælger.

MMH 1.jpg

MOMENTUM+ igangværende projekter 

MOMENTUM+ udvikler hele tiden nye spændende projekter. En del af projekterne kan ses her. Projekter udvikles ofte med en række partnere bl.a. arkitekter, investorer, ingeniører, entreprenører etc.

Vore projekter er hovedsagligt i hovedstadsområdet, men der findes også projekter i resten af Danmark. 

ATT11310151212.jpg

M O M E N T U M + LIFESTYLE


we see the dreams 

M O M E N T U M + LIFESTYLE


we see the dreams 

 

momentum+ lifestyle

vi ser det du måske ikke ser....vi tør det du måske ikke tør

For os i MOMENTUM+ handler det i virkeligheden om at skabe "det gode liv" - højere livskvalitet på alle måder - vi holder øje med hvad er sker - vi drømmer men realiserer - så når vi ser noget vi synes der er relevant så skaber vi nye projekter, virksomheder eller hvad vi nu synes der skal til for at realisere drømmen eller visionen - altsammen for at gøre det hele lidt mere interessant og godt for os allesammen .....

Vi blander gerne det kommercielle med et mere experimenterende eller kunstneriske - vi forsøger at se nye veje og nye måder at gøre det hele på - fordi vi synes det er relevant men også spændende og sjovt.

 

lifestyle:

The Kaalunds

The Kaalunds

IMG_3927.JPG

profiles


you want to know who we are.......

and whom we work with..................

profiles


you want to know who we are.......

and whom we work with..................

 

momentum profiles & externals

MICHAEL SHEIKH

ejendomsudvikler, investor & iværksætter

- udvikling af de strukturelle såvel som økonomiske rammer samt bygge proces styring - direktør for Momentum+

Baggrund

Michael Sheikh har arbejdet med udvikling af byggeri og ejendomme siden han forlod filosofistudiet i midtfirserne. Det har altid handlet om samlede løsninger og visionære samarbejdspartnere. MS har været direktør og leder i en række af de største aktører i den danske bygge branche, herunder MT Højgaard, TK Development og Keops/Landic. Det har altid været hans opgave at udvikle og skalere de virksomheder, hvor han har haft ledelsen. For 6 år siden startede MS egen virksomhed. MS arbejder i MOMENTUM+ med alle aspekter i byggeriet, fra visionen over selve projektets udformning, placering, finansiering, drift etc.

 

ANNELISE KAALUND SHEIKH

annelise sheikh

Administrationschef & partner 

Annelise er den "administrative rygrad" i MOMENTUM +. Hendes rolle som administrationschef for adskellige ejendomme i SHEIKH EJENDOMME såvel som ansvarlig for økonomi i MOMENTUM+ og MT Real Estate placerer Annelise i en central rolle i MOMENTUM +. Annelise er ligeledes partner i MOMNETUM+ samt SHEIKH EJENDOMME.

Annelise har været administrationschef i Momentum siden 2011.

Baggrund 

Annelises baggrund er fra revisionsbranchen, hvor hun har været revisionssekretær i Deloitte i mere end 16 år. Herudover har Annelise været ansat i Keops Development. 

 

THOMAS ALGREEN

Thomas Algreen

ingeniør

- og associeret partner i momentum+ og partner i MT Real estate.

Baggrund 

TA har arbejdet som underdirektør i Ljungby Maskin AB, som udvikler, markedsfører og producerer gummihjulslæssere 9-35 ton. 

TA har ligeledes arbejdet med produktudvikling indenfor ejendomsbranchen i samarbejde med Michael Sheikh

 

NIELS PETER FLINT

arkitekt, designer og kunster

Associeret partner i Momentum+ og Micro Macro Habitat - udvikling af koncepter specielt relateret til Micro Macro Habitat og bæredygtighed generelt. NPF holder ligeledes foredrag og workshops.

BAgGRUND 

NPF er uddannet arkitekt og designer og har gennem hele sin karriere fokuseret på bæredygtighed. NPF udvikler først og fremmest koncepter og strategi for projekter der fokuserer på bæredygtighed på alle niveauer.

NPF har udviklet koncepter for et utal af virksomheder, kommuner etc. Bl.a. har han udviklet koncepter i forbindelse med Københavns og Ålborgs bysanerings projekter - Blå Hus i Ålborg og Hedebygade kareen samt Hestestalds Kareen begge på Vesterbro i København samt mange andre projekter.

Der kan læses mere om NPF på www.npflint.com

 

ext2.jpg

MICRO MACRO HABITAT


living amazingly with a lot less

MICRO MACRO HABITAT


living amazingly with a lot less

BUILDING BASES FOR COMMUNITIES

MMH is a brand new initiative which is about more than just making new houses - we help you develop a lifestyle where you "live amazingly with a lot less". We do this through a system of houses we are developing constantly - and we offer them as community set ups - we think its essential for humans to live somehow in some kind of community.

MMH can be build very dense and formed like in this case as many clusters each with a micro community house for every 4 residentials. A bigger community house for the entire village will also be there.

MMH can be build very dense and formed like in this case as many clusters each with a micro community house for every 4 residentials. A bigger community house for the entire village will also be there.

DESIGNING FRAMEWORKS 

MMH offers a framework - we would like everyone to help fill the frames - designing the frameworks - or even just get inspired to "live amazingly with a lot less" - since thats whats it all about at the end....supporting new sustainable ways of living, loving, eating, wearing and - working....

5.MMH Cluster NPF2 - 6 etager-dobbl. 29.7.16 copy.jpg

MICRO MACRO HABITAT HOUSES & VILLAGES

- is about how we create possibilities for making living structures where we "live amazingly with a lot less".
- is about creating sustainable self-sufficient micro houses in micro villages.

- is about establishing micro communities not only in the countryside but also in cities and also worldwide

- is about  creating a global network of like minded people who wants to live in new and different ways

MMH macro house for the big familiy

MMH macro house for the big familiy

EXAMPLES OF MMH house concepts

MMH houses are based on a very simple structure. You can read more about it by clicking here.

MMH Cluster for a group of friends or the even bigger family

MMH Cluster for a group of friends or the even bigger family

EXAMPLES OF MMH village concepts

We are developing MMH all the time, but for now you can can a look here at the projects we have in the pipeline.

MMH COMFORT VILLAGE - for those who want a little more

MMH STUDENT VILLAGE - for the younger generations

MMH ECO VILLAGE - for the ones eager to live even more eco

Momentum+ parking concept - integration of water & green areas into parking

Momentum+ parking concept - integration of water & green areas into parking

EXAMPLES OF MMH product concepts

We are constantly developing new houses and also products that relates to the houses such as garagesystems, greenhouses, kitchens, terrace products, lighting products, furniture and even a new toilet concept which will be totally independent are we part of developing. If you want to know more please have a look by clicking here.

 

MMH can also be used for smaller "communities" such as in this case a 3 family plus "vacation-house" - to be later a senior collective possibly.

MMH can also be used for smaller "communities" such as in this case a 3 family plus "vacation-house" - to be later a senior collective possibly.

MMH is primerally intended to be used for making micro villages - this can be done in myriads of ways

MMH is primerally intended to be used for making micro villages - this can be done in myriads of ways

MMH can be applied in numerous ways - here as student housing on top of existing buildings.

MMH can be applied in numerous ways - here as student housing on top of existing buildings.

MICRO MACRO HABITAT - WHO IS BEHIND

MMH is a collaboration between the founder of MMH, architect and designer Niels Peter Flint from NPFlint Consultancy and developer Michael Sheikh from Momentum+.

Many more will be added to this list as we get further with the project and contracts are signed.

Link to MICRO MACRO HABITAT in danish

Link to MICRO MACRO MONDE main page click here

 

Contact us for more information......

We are developing new concepts and projects all the time - If you want to get in contact with us please write to Niels Peter Flint at npflint@gmail.com.

We will be more than happy to take a meeting regarding how we eventually could help you designing your project.

We also give lectures, workshops etc. on micro housing, micro living, financing and realization of new innovative sustainable building projects and much more.

 You can also see the MMH site in danish by clicking here

momentum logo

3D graphics made by Rosanna Romana and Niels Peter Flint

Hillerød.jpg

reference +


what we have already and are developing

reference +


what we have already and are developing

 

momentum+ har udviklet- og udvikler-projekter over hele danmark:

 

- amerika plads, copenhagen, denmark

 

- Bispebjerg Kollegiet

- Ålsgårde, Denmark

Læs mere ved at klikke her for mere information om Ålsgårde projektet.

- gilleleje

- hillerød - under udvikling  

Maj 2019

Projektet er af forskellige årsager blevet redesignet og en række renderings kan ses nedenfor af det ny projekt (klik på billed og det skifter)

- husum torv - under udvikling  

- faaborg - under udvikling  

- vindegade, Odense - under udvikling  

- thomas thrigesgade, odense

 

For yderligere personlige referencer se blandt andet her:

  michael sheikh

Se mere om Michael Sheikh her.

Thomas algren

Se mere om Thomas Algreen her.

  ANNELISE KAALUND SHEIKH

Se mere om Annelise Sheikh her.

  NIELS PETER FLINT

Se mere om Niels Peter Flint på www.npflint.com

 

 

 

 

Section MMH Cluster NPF2 - 6 etager 16.8.16.jpg

future


dreams in the pipeline

future


dreams in the pipeline

 

page under construction.... more to come soon...